Fasadentreprenör i Bandhagen, Stockholm

Vi är ett Fasadentreprenadföretag som erbjuder allt för utsidan på byggnader. Vi utför fasadrenovering, murning, putsning, balkongrenoveringar och takarbeten till bostadsrättsföreningar, bostadsbolag, privata fastighetsägare och byggföretag i Stor- Stockholm.

Fasadrenoveringar i Södra Stockholm

Vi utgår från vår hemmaområde i Bandhagen och utfört under senaste åren flera byggprojekt i lokalområdet så som; Stureby, Årsta, Farsta, Enskedefältet, Johanneshov, Högdalen, Västberga, Bandhagen, Solberga, Örby, Älvsjö och Midsommarkransen.

Våra Byggtjänster:

  1. Fasadrenovering
  2. Fasadputs
  3. Balkongrenovering
  4. Tilläggsisolering
  5. Omfogning av fasader
  6. Gårdsrenovering
  7. Renovera innergård
  8. Renovering Gårdsbjälklag
  9. Stensättning & Lägga Betongplattor

Totalentreprenad inom Fasadarbeten                      

Lång erfarenhet, gedigen kunskap och en nära kundkontakt ger oss de förutsättningar som krävs för att både vara en komplett totalentreprenör för bostadsrättsföreningen och en flexibel underentreprenör åt byggföretag. Vi har mycket goda kontakter med våra underentreprenörer som vi känner mycket väl och som delar vår syn på hög kvalitet

Fastadbesiktning är en investering

När du utför en fasadbesiktning investerar du för framtiden. Det är stora arbeten, vilket ofta kan leda till osäkerhet bland bostadsrättföreningen. Vi på Vi hjälper våra kunder till den mest kostnadseffektiva lösningen och vi lämnar alltid olika förslag på utförande, där vi använder oss av vår långa erfarenhet i branschen.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med fasadarbete i Huddinge, Enskede, Bandhagen, Årsta och Älvsjö med omnejd? I så fall kontakta oss på: murning@stockholm-fasadrenovering.se

Lämna ett meddelande

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress *