Fasadblästring & Rostskyddsmålning i Spånga, Stockholm

Har du en fasad som är i behov av renovering eller uppfräschning? Vår byggfirma är experter på fasadarbeten och utför både totalrenovering, byte av ytterpaneler och fasadblästring. Kontakta oss om du, din bostadsrättsförening eller ditt företag är i behov av stora eller små fasadrenoveringar. Vi utgår från Spånga och jobbar i närområden som Hässelby, Vällingby, Solhem, Järfälla samt Stockholm.

Noggrann och säker fasadblästring

Våra duktiga hantverkare har erfarenhet av de flesta moderna blästringsmetoderna. I Stockholm har vi bland annat arbetat med:

  • Rostskyddsmålning
  • Fasadblästring
  • Isblästring
  • Våt- och vattenblästring
  • Sandblästring

Fastighetshus, hyreshus, radhus, husgrunder och mer

Det är skillnad mellan fasader, och valet av blästrings- eller rengöringsmetod varierar därefter. För k-märkta konstruktioner krävs stor försiktighet och träfastigheter kan lätt ta skada om inte rätt metod används – det är några exempel. Vi kommer gärna och tar oss en titt för att se vilken behandling som lämpar sig bäst för dina fasader.

Totalentreprenör med rot-avdrag

Vi har starka samarbeten med byggfirmor i Stockholm. Vi kan därför agera projektledare för båda små och stora projekt, oavsett om det gäller nybyggen, ombyggen eller renoveringar. Vi ger alltid offert helt gratis och erbjuder kostnadsfri konsultation.

Lämna ett meddelande

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *