Stensättning & Lägga Betongplattor i Spånga i Stockholm

Du har hittat en Stockholmsbaserad markentreprenör med stensättning som ett av sina expertområden. I rollen som stensättare hjälper vi till bland annat med anläggning av uppfarter, byggen av uteplatser och trädgårdsrenoveringar i Bromma, Vällingby, Hässelby, Duvbo, Sundbyberg, Solna m.m.

Anlita en stensättare med bevisad kompetens

Vi har utfört stensättning åt mängder av kunder i Stockholmsområdet. Det har gett oss erfarenhet att lägga marksten under alla typer av markförutsättningar. Faktum är att Sverige på många sätt är särskilt utmanande när det gäller stensättning. Skiftande väderförutsättningar med varma temperaturer och tjäle gör att stensättning utsätts för stora påfrestningar. Som tur är har vi yrkeskunnandet som krävs för att lägga marksten som fungerar ändå.

  • Kantsten till rabatter och planteringar
  • Uppfarter
  • Gångstigar
  • Stentrappor
  • Murningsarbeten

Kan stensättning ge rätt till ROT-avdraget?

Endast i särskilda fall. Stensättningen måste på något sätt vara nödvändig för din bostad för att du ska kunna sänka dina kostnader med ROT. Du kan höra av dig till oss för att få reda på vad som gäller specifikt i ditt fall.

Hör av dig till en markentreprenör att känna förtroende för

Det är viktigt att din stensättning blir så bra som den kan bli så kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert.

Lämna ett meddelande

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *