Renovering gårdsbjälklag i Spånga, Stockholm

Vi är en byggentreprenör med renoveringar av gårdsbjälklag som ett av våra expertisområden. Vi skapar fräscha samlingspunkter för människor som bor i stadsmiljö. Låt våra kompetenta hantverkare göra jobbet åt dig, det blir både kostnadseffektivt och högkvalitativt.

En kompetent och pålitlig expert på renoveringar av innergårdar

Ett vanligt förekommande problem bland våra kunder är gårdsbjälklag som drabbats av problem med bärigheten. Samtidigt finns ofta blomlådor, överdimensionerade tätskikt och andra föremål på innergården som väger mycket. Det kan på sikt orsaka stora problem. Vi kan utvärdera problemen och åtgärda dem. Vi utför också byggnationer av uteplatser och lekplatser samt kan hjälpa till med plattläggning och annan trädgårdsanläggning.

Tätskikt på gårdsbjälklag i hela Stockholm

Med vår rutin och vårt stora kunnande har vi hjälpt mängder av fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i och runt Stockholm. Några av våra tidigare beställare hittas i bland annat Sollentuna, Täby, Sundbyberg, Danderyd, Järfälla och Hässelby. Vi ser fram emot att eventuellt addera även din förening eller din fastighet till den listan.

Kontakta oss för att få en mer levande innergård

Låt oss kika på gårdsbjälklaget i din fastighet så diskuterar vi vad som behöver åtgärdas, samtidigt överlämnar vi en offert helt utan kostnad. Välkommen!

Lämna ett meddelande

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *