Renovera innergård i Spånga, Stockholm

Vi utför renoveringar av innergårdar åt bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Genom att bygga, renovera och reparera hjälper vi till att skapa samlingspunkter åt hyresgäster och bostadsrättsinnehavare i hela Bromma, Vällingby, Hässelby, Duvbo, Sundbyberg, Solna m.fl.

En duktig och etablerad renoveringsfirma

Om du tänker på en innergård, vad ser du framför dig då? Olika bostadsrättsföreningar och fastighetsägare har olika behov. Därför skräddarsyr vi alltid alla våra projekt utifrån våra kunders önskemål. En del vill ha grönskande oaser med fokus på trädgårdsanläggning, andra vill skapa utekök som fungerar som mötesplatser. I familjetäta områden är det lekplatserna och uterummen som dominerar. Vi har kompetensen att hjälpa till med byggnationer som dessa och mer därtill.

Innergårdsrenoveringar i Stor-Stockholm

Det stora flertalet av våra kunder är BRF:er och fastighetsägare, men självklart är även företag och privatpersoner välkomna att kontakta oss.

Vi ger er ett bra pris på renovering av innergårdar 

Med vår långa rutin på området kan vi hjälpa er både med rådgivning och genomförande av en innergårdsrenovering. Så kontakta oss redan idag, vi finns här för att hjälpa er vart ni än befinner er i beslutsprocessen. När vi vet något mer om era önskemål återkopplar vi inom kort med en gratis offert.

Lämna ett meddelande

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *