Omfogning av fasad i Spånga & Stockholm med omnejd

Vi är ett byggföretag som genomfört framgångsrika omfogningar av tegelfasader i stadsdelar och områden som till exempel Östermalm, Vasastan, Gamla Stan och Kungsholmen. Vi är noggranna, precisa och lyhörda och tar alltid fram skräddarsydda lösningar som bibehåller karaktären i en tegelfasad.

Behöver du foga om en fasad?

Med professionellt utförd omfogning kan du förlänga livslängden i en tegelfasad med många år. Om du har sett sprickor eller fogar som släppt i din tegelfasad så vet du att det kan vara dags för en fogrenovering. Vi utför omfogningar bland annat på följande typer av fastigheter:

  • Villor, fritidshus och sommarstugor
  • Butiker, restauranger och andra kommersiella lokaler
  • Industrilokaler och lagerhallar

Som privatkund kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss

Du kan använda ROT-avdraget för att få våra tjänster billigare med upp till 30 procent. Hos Skatteverket kan du hitta mer information.

Kontakta ett proffs på tegelrenovering

Kontakta oss så tar vi fram en lösning som funkar för din tegelfasad. Du kan räkna med ett trevligt bemötande och snabb återkoppling. Vanligtvis återkommer vi inom 48 timmar efter att vi fått in en förfrågan. Vi har tillgång till egen byggställning och kan erbjuda totalentreprenad för omfogningar.

Lämna ett meddelande

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *