Läckage från takterrass & balkong i Spånga, Stockholm

Behöver du en kunnig och certifierad byggentreprenör med balkonger, takaltaner och terrasser som expertis? Välkommen till oss! Läckage och fuktskador på uteplatser kan ställa till med problem och omfattande skador, men vår byggfirma kan snabbt hjälpa dig att åtgärda problemen. Vi erbjuder även förebyggande tjänster som ger din balkong en längre livslängd.

Kundnära byggfirma med mångårig erfarenhet

Vi har många års erfarenhet av lyckade balkongrenoveringar, fuktanalyser och tätskiktsbesiktningar åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. Vi lagar sprickor i betong, åtgärdar läckage och ser till att din terrass klarar av det svenska klimatet. Vi jobbar nära våra kunder och erbjuder alltid:

  • Hög service
  • Fasta priser
  • Ansvarsförsäkring
  • Gratis offert
  • Kostnadsfri expertrådgivning

Skräddarsydda lösningsförslag & ROT-avdrag

Har det uppstått en vattenskada på takaltanen eller vill du förstora eller förändra din balkong? Börja med att boka in en konsultation med våra trevliga och hjälpsamma projektledare. Vi bollar idéer och diskuterar dina önskemål. Du får hjälp att hitta den bästa lösningen för just din fastighet och uteplats. Självklart hjälper vi dig även att ansöka om ROT-avdrag och bygglov om det behövs. Vid större renoveringsarbeten erbjuder vi totalentreprenad i egen regi. Välkommen!

Kontakta oss

Behöver du hjälp med fasadarbete i Solna, Täby, Sundbyberg och Spånga med omnejd? I så fall kontakta oss på: murning@stockholm-fasadrenovering.se

Lämna ett meddelande

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *