Fasadputsning i Spånga, Stockholm

Vi utför allt inom Fasadputsning till privatpersoner, bolag, byggföretag & bostadsrättföreningar.  Företaget utför alla typer av putsarbeten med eller utan isolering. För att uppnå hög kvalité och kostnadseffektiva murningsprojekt går vi noga igenom bygghandlingarna tillsammans med våra leverantörer.

Varför Fasadputsning?

Fasadputs utgör husets viktigaste skydd från väder och vind. Putsen har också en viktig funktion i att hålla ihop byggnaden och åstadkommer en vacker yta. Till stora delar är en putsad fasad en underhållsfri fasad. Men med tiden vittrar fasadputsen sönder, och behövs då lagas eller läggas om.

Totalentreprenad inom Fasader

Vi anlitas ofta som totalentreprenör vid Fasadputsningar, vilket gynnar projektens framskridande. Våra beställare kan alltid förvänta sig att vi håller tider och utför våra uppdrag enligt överenskommelse. våra projekt har vi alltid en nära kontakt med kunden och alla inblandade parter.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med fasadarbete i Hässelby, Vällingby, Spånga & Hallonbergen med omnejd? I så fall kontakta oss på: murning@stockholm-fasadrenovering.se

Lämna ett meddelande

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *