Balkongrenovering i Spånga & Stor-Stockholm

Vi har stor erfarenhet av balkongrenoveringar och det är en av våra specialiteter.  Vi utför både enklare renovering av balkonger och hel omgjutning av balkonger. I vissa fall kan även balkongerna utökas i storlek.

Totalentreprenör vid stora byggprojekt

 I samband med omgjutning och eventuell förstoring samarbetar vi med konstruktörer som upprättar statiska beräkningar och konstruktionshandlingar. Vid större entreprenader tar vi in underentreprenörer som är erfarna inom balkonginglasningar i stor-Stockholm. Läs mer om deras firma här. 

Balkongräcket med Kvalitet

Vi har ett nära samarbete med smeder & plåtslagare som renoverar befintliga smidesräcken i enlighet med dagens myndighetskrav. Vi samarbetar tillsammans med ledande leverantörerna i branschens för såväl aluminium-räcken som smidesräcken. Oftast kommer vi med förslag på räcken till balkonger och terrasser som tidstypiskt och estetiskt passar bäst för fastigheten.

Vad innebär en balkongrenovering?

Det beror på skadornas omfattning. Vanligen tar man bort hela balkongen, lägger in ny armering och gjuter en ny betongplatta. Om renoveringen görs innan skadorna har gått för långt kan det ibland räcka med att ta bort skadad betong i framkant och gjuta på ny betong.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med fasadarbete i Solna, Täby, Sundbyberg och Spånga med omnejd? I så fall kontakta oss på: murning@stockholm-fasadrenovering.se

Lämna ett meddelande

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *